top of page
Search
  • Writer's pictureConstantine Mortopoulos

Μπορείς να μας Οργανώσεις; Σε χρειαζόμαστε!




Η Δικηγορική Εταιρεία μας με έδρα τη Θεσσαλονίκη και κύριους τομείς εξειδίκευσης το Στρατιωτικό, Ποινικό και Συνταγματικό Δίκαιο αναζητά συνεργάτη με γνώσεις Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Λογιστικής ή Οικονομίας ή Νομικής, επιπέδου ΤΕΙ ή ΑΕΙ, ο/η οποίος/α θα αναλάβει την Υποστήριξη και Οργάνωση μιας ομάδας οκτώ Δικηγόρων και Ασκουμένων Δικηγόρων στα καθημερινά τους καθήκοντα.

Συγκεκριμένα, ο/η Office Manager θα ασχολείται με τον προγραμματισμό των καθημερινών καθηκόντων εκάστου Δικηγόρου, την παρακολούθηση των υποθέσεων και την καταγραφή των πεπραγμένων και μελλοντικών ενεργειών για κάθε υπόθεση.

Παράλληλα θα είναι υπεύθυνος/η για την τήρηση της ροής εσόδων-εξόδων, την εξόφληση των υποχρεώσεων της Εταιρείας και εκάστου των Δικηγόρων, της μισθοδοσίας, καθώς και για την παρακολούθηση των αποτελεσμάτων επίτευξης των οικονομικών στόχων της Εταιρείας.

Πρόκειται για θέση που απαιτεί άριστα προσόντα χειρισμού άγχους, επαγγελματισμό, συνέπεια και εξαιρετική πρωτοβουλία οργάνωσης μιας ομάδας που εργάζεται με ταχύτατους ρυθμούς σε μεγάλο όγκο υποθέσεων με συχνές μετακινήσεις των Δικηγόρων σε όλη την Επικράτεια.

Γνώση Αγγλικής και Γαλλικής ή Γερμανικής επιπέδου Γ2  κρίνεται απαραίτητη. Μεταπτυχιακό με διπλωματική στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ή στo Project Management εξαιρετικά επιθυμητό. Προϋπηρεσία σε Διαχείριση Προσωπικού, Λογιστική ή Project Management επιθυμητά. Εξοικείωση με τον κύκλο εργασιών Δικηγορικών Εταιρειών επιθυμητή.  

Οι ώρες εργασίας του/της Office Manager είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30’ έως 17:00’ με ημίωρο διάλειμμα μεταξύ 14:00’ και 14:30’.

Ο αρχικός μισθός του Office Manager προϋπολογίστηκε στα €1.000 μικτά μηνιαίως. Η αρχική σύμβαση εργασίας θα είναι εξάμηνη, με ακόλουθη μετατροπή σε αορίστου χρόνου και αναπροσαρμογή μισθού με συμφωνία των μερών. Επιδόματα γάμου και τέκνων προστίθενται στον αρχικό μισθό.

Ο κώδικας συμπεριφοράς μας προς τους συνεργάτες, το λοιπό προσωπικό και τους εντολείς, καθώς και προς το σύνολο των επαγγελματιών εκτός Εταιρείας με τους οποίους έχουμε συνεχή συνεργασία είναι ανελαστικός όσον αφορά ρατσισμό, σεξισμό, παρενόχληση, διακρίσεις και δημιουργίας κλίματος μη-ανεκτικότητας.

Η Εταιρεία μας, εξ άλλου, δεν παρεμβαίνει στην πολιτική δραστηριότητα των εργαζομένων, αρκεί αυτή να μην υποστηρίζει διακρίσεις ή μίσος.  

Θα χαρούμε να διαβάσουμε βιογραφικά συνοδευόμενα από μια επιστολή κινήτρου περίπου 300 λέξεων, τα οποία σας καλούμε να αποστείλετε στο e-mail του χειριστή της αγγελίας κυρίου Στέλιου Γιάννου (SGiannou@Mortopoulos.com) μέχρι 31 Μαΐου 2024.

Δεχόμαστε επισκέψεις υποψηφίων στα γραφεία μας κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο 2310501595 και 2310501596 ή στο e-mail της Δικηγόρου Μαρίας Πιτοπούλου (MariaPitopoulou@Mortopoulos.com) κάθε Δευτέρα μεταξύ 11:00’ και 14:30’.

489 views0 comments
bottom of page